O crimă cel puţin complicată, în care un român a fost victimă, a pus pe jar poliţiştii din Olanda

DISTRIBUIȚI

O crimă cel puţin complicată, în care un român a fost victimă, a pus pe jar poliţiştii din Olanda. Un român în vârstă de 36 de ani a fost găsit mort într-un cimitir din Amsterdam. Dumitru Sîrbu se afla în această ţară de doar o zi, când trupul său neînsufleţit a fost găsit plin de vânătăi în cimitir. Originar din Târgovişte, el se afla în baza de date a Europol pentru clonare de carduri în Italia.

Crimă bizară în cimitirul Kleverlan din Amsterdam. Cadavrul românului descoperit aici a fost identificat cu ajutorul amprentelor care se aflau în baza de date a Europol. Dumitru Sîrbu nu avea niciun act de identitate asupra lui şi nici bagaje. Acestea sunt ultimele imagini cu bărbatul ucis, filmate în aeroportul Schipol, acolo unde a aterizat pe 7 martie. De acolo, a mers în centrul Amsterdamului, unde s-a oprit la un magazin ca să cumpere trei sticle de alcool.

Anchetatorii încearcă acum să stabilească traseul complet al victimei şi să afle cu cine s-a întâlnit. Poliţia cere ajutorul publicului pentru orice informaţie ar putea ajuta investigaţia. Dumitru Sîrbu a locuit în Italia, acolo unde a intrat în atenţia autorităţilor pentru clonare de carduri. Apoi a muncit ca şofer în Marea Britanie. Apropiaţii săi nu ştiu ce căuta în Olanda.