O călătorie spre inocenţă! Aşa este descris, pe scurt, cel mai aşteptat film al toamnei, „Octav”. La premiera care a avut loc aseară au participat peste 3.500 de persoane. Nu au lipsit nici vedetele autohtone care au dat curs invitaţiei de a vedea un film care prezintă o Românie frumoasă

DISTRIBUIȚI

O călătorie spre inocenţă! Aşa este descris, pe scurt, cel mai aşteptat film al toamnei, „Octav”. La premiera care a avut loc aseară au participat peste 3.500 de persoane. Nu au lipsit nici vedetele autohtone care au dat curs invitaţiei de a vedea un film care prezintă o Românie frumoasă. Pelicula are ca scop „redeşteptarea românilor”, aşa cum spune chiar Adela Vrînceanu Celebidachi, producătorul general al filmului.

În regia lui Serge Ioan Celebidachi, pelicula „Octav” prezintă simplitate vieţii din perioada interbelică. Drama, nostalgia şi timpul sunt expuse prin relaţia profundă dintre Octav, un bătrân de 80 de ani şi o fetiţă de 10 ani:

Alături de Marcel Iureş, în film joacă şi alte nume mari, precum Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar, dar şi alţi actori aflaţi la început de drum.

Spectatorii prezenţi la lansarea peliculei au retrăit momente ale copilăriei lor.

Filmul „Octav” poate fi urmărit în toate cinematografele din ţară începând din 6 octombrie.