O ambulanţă a fost implicată într-un accident, azi-noapte, într-o localitate din apropierea Timişoarei! Şoferul autospecialei a vrut să intre într-o depăşire, cu toate semnalele pornite, dar nu i s-a acordat prioritate

DISTRIBUIȚI

O ambulanţă a fost implicată într-un accident, azi-noapte, într-o localitate din apropierea Timişoarei! Şoferul autospecialei a vrut să intre într-o depăşire, cu toate semnalele pornite, dar nu i s-a acordat prioritate. Impactul a fost atat de puternic, încât membrii echipajului au fost răniţi.

Accidentul s-a produs azi-noapte în localitatea Dumbrăviţa. Salvarea mergea mai avea puţin şi ajungea să preia un copil care avea nevoie de ajutor. Avea semnalele acustice şi luminoase pornite şi a vrut să depăşească un autoturism. Numai că şoferul acestuia nu a văzut şi a făcut stânga, fără să se asigure. Impactul a fost inevitabil.

Ambulanţa a fost proiectată într-un stâlp care susţinea cablurile pentru transportul în comun şi care s-a rupt.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească dacă şoferul autoturismului poartă întreaga vină pentru producerea accidentului.

Imediat, o altă ambulanţă, ajunsă la locul impactului i-au preluat pe medic, pe asistentă şi pe şoferul autoturismului. Ei au fost duşi la spital, unde doctorii i-au stabilizat.  La copilul către care se îndrepta salvarea înainte să fie implicată în accident a fost trimis alt echipaj.