Nuntă cum nu s-a mai auzit în România. Primarul oraşului Ulmeni, Lucian Morar, s-a însurat cu aleasa inimii lui, cântăreaţa de muzică populară Ioana Pricop. Cu siguranţă, darul a fost unul consistent căci la marele eveniment au participat aprope 3000 de oameni

DISTRIBUIȚI

Nuntă cum nu s-a mai auzit în România. Primarul oraşului Ulmeni, Lucian Morar, s-a însurat cu aleasa inimii lui, cântăreaţa de muzică populară Ioana Pricop. Cu siguranţă, darul a fost unul consistent căci la marele eveniment au participat aprope 3000 de oameni. Şi pentru că n-au găsit un local suficient de încăpător pentru întreaga suflare, nunta s-a desfăşurat în şapte locaţii diferite. Iar mirii au făcut un maraton prin toate satele, să-şi salute invitaţii. La grandiosul eveniment au participat şi fostul preşedinte Traian Băsescu, alături de soţia sa, dar şi Elena Udrea, care a venit însă… neînsoţită.

„Şapte sate ca să se audă peste 70 de văi”. Cel mai probabil, zicala l-a inspirat pe primarul din Maramureş atunci când şi-a planificat alături de soţia lui, nunta măreaţă. Şi-a dorit ca toţi oamenii pe care îi păstoreşte să petreacă alături de el aşa că a organizat simultan şapte petreceri, în şapte sate diferite.

Asta-i fala oşenilor, ar spune unii. Şi cum vremea nu le-a „stricat ploile”, cei doi miri au trăit momentele la intensitater maximă. După ce s-au cununat religios, proaspeţii însurăţei şi o parte din invitaţi au luat drumul către un restaurant din Ulmeni. Pentru ceilalţi oaspeţi erau deja pregătite de sărbătoare şapte cămine culturale din şapte sate care aparţin de localitatea Ulmeni. Cu toţii au urmărit cu sufletul la gură cel mai emoţionant moment al nunţii: dansul mirilor!

Petrecerea a fost transmisă live, aşa că nuntaşii au putut vedea pe monitoare imense tot ce se petrece la sala din oraş, acolo unde au petrecut mirii. Ba, mai mult, după ce şi-au primit invitaţii, cei doi au făcut un „maraton” prin toate satele, unde şi-au salutat invitaţii.

Printre politieni şi oameni de afaceri, la nuntă i-am zărit şi pe fostul preşedinte Traian Băsescu şi pe soţia lui, Maria. Au făcut chiar şi o mini şedinţă foto cu invitaţii dornici să-i cunoască şi să obţină o fotografie cu ei. La câteva minute după sosirea fostului cuplu prezidenţial, şi-a făcut apariţia şi Elena Udrea. Îmbrăcată într-o rochie neagră şi lungă din dantelă, blonda a întors toate privirile. De data această, însă, Elena Udrea nu a venit însoţită de logodnicul ei, dar s-a distrat de minune întreaga noapte.

Şi darul va fi unul consistent, la aşa audienţă, iar primarul a promis se pare că din banii adunaţi va construi un pod peste Someş, să le facă viaţa mai uşoară localnicilor.