Nu trebuie să te pui niciodată cu o nevastă înşelată. Au aflat asta soţul femeii, dar şi amanta, pe care doamna trădată în dragoste i-a bătut în plină stradă, după ce i-a găsit împreună pe terasa unui bar

DISTRIBUIȚI

Nu trebuie să te pui niciodată cu o nevastă înşelată. Au aflat asta soţul femeii, dar şi amanta, pe care doamna trădată în dragoste i-a bătut în plină stradă, după ce i-a găsit împreună pe terasa unui bar. Vă avertizăm, urmează imagini cu puternic impact emoţional.

Camerele de supraveghere ale unui local micuţ din oraşul brazilian Rio verde au surprins în imagini răzbunarea cruntă a unei femei înşelate. Nu este clar dacă femeia a ştiu că soţul şi amanta ar fi în bar sau i-a văzut absolut întâmplător. Cert este că s-a năpustit asupra lor fără pic de reţinere. Bărbatul prins în fapt primeşte o avalanşă de palme peste cap …însă nici amanta nu scapă uşor. Ea e prinsă de păr şi trântită cu putere la pământ. Soţul vinovat realizezaă că lupta ar trebui oprită şi încearcă să le despartă pe cele două femei din viaţa lui, însă gestul o enervează şi mai tare pe soţie, care pune mâna pe un scaun pe care îl aruncă în direcţia amantei.

În timp ce scenele violente se derulează ca într-o telenovelă, trecătorii din faţa barului se opresc pentru a urmări scena, la fel cum fac şi şoferii maşinilor care circulă prin zonă.

In imagini se vede cum la un moment dat, o a treia femeie, despre care se crede că ar fi prietenă cu soţia înşelată, care vrea s-o atace pe amantă. Însă, cum solidaritatea masculină funcţionează, un bărbat din bar, aparent fără nicio legătură cu soţul înşelat, se simte dator să intervină pentru a calma spiritele şi a o apăra pe amantă…Soţii îşi continuă apoi lupta pe trotuar, unde bărbatul vinovat rămâne fără cămaşă, pe care nevasta i-o rupe fără remuşcări….Crezând probabil că lecţia aplicată a fost bine înţeleasă, doamna înşelată părăseşte câmpul de luptă, iar soţul, rănit şi pe jumătate dezbrăcat se reaşează la masă pentru a-şi termina berea, evident alături de amanta, şi ea destul de şifonată.