Nu doar pietonii se luptă cu zăpada şi frigul. În unele trenuri a fost zăpada la fel de mare ca pe trotuare, iar sistemele de încălzire au îngheţat şi ele

DISTRIBUIȚI

Nu doar pietonii se luptă cu zăpada şi frigul. În unele trenuri a fost zăpada la fel de mare ca pe trotuare, iar sistemele de încălzire au îngheţat şi ele. Unii pasageri au avut puterea să facă haz de necaz şi au făcut un om de zăpadă pe culoar. 

Se pare că zăpada din ultimele zile le-a făcut probleme şi celor care circulă cu tenul. Într-o garnitură, plecată din Iaşi cu destinaţia finală Timişoara a fost atât de frig încât şi sistemele de încălzire au cedat. Mai mult, pe culoar se aşternuse şi un strat de zăpadă. Câţiva tineri puşi pe glume au ridicat un mic om de zăpadă chiar în tren. Iar aşa o ispravă nu putea rămâne neimortalizată. Băieţii au postat fotografiile pe reţelele de socializare, iar în scurt timp acestea au devenit virale.

Şi un clujean a trecut printr-o experienţă asemănătoare.Tot pe facebook a postat şi acesta câteva imagini din trenul cu ruta Teiuş – Cluj Napoca. Acesta, ajuns în vagon, şi-a dat seama că nu poate sta jos pentru că pe canapea se aşezase un strat de zăpadă.