Noutăţi în domeniul amenajării locuinţelor. Perete decorativ din pietre semipreţioase şi foiţă de aur, jacuzzi care poate fi controlat de la distanţă şi bio şeminee decorative care nu emană fum

DISTRIBUIȚI

Perete decorativ din pietre semipreţioase şi foiţă de aur sau din trunchiuri de copaci pietrificaţi de milioane de ani, jacuzzi care poate fi controlat de la distanţă, din orice colţ al lumii şi bio şeminee decorative care nu emană fum. Sunt câteva dintre noutăţile din domeniul amenajării locuinţelor din acest an. În funcţie de cât de tare vă doriţi să fiţi în pas cu trendurile, pregătiţi-vă şi bugetul care ar trebui să fie de ordinul a câtorva mii de euro.

Livingul poate deveni la propriu, nu doar la figurat, o bijuterie dacă vă gândiţi să decoraţi camera cu un astfel de perete.

Procesul până la rezultatul final este unul amplu.

Preţul este însă… piperat. O mie de euro pe mp. Într-un astfel de decor, un bio şemineu îşi merită locui, spun designerii de amenajări interioare.

Faţă de un şemineu pe lemne, costul este mult mai mic. Preţurile practicate de producători variază între 50 şi cel mult o mie de euro. Pentru cei care locuiesc la casă şi nu într-un apartament de bloc şi se gândesc să amenajeze o piscină în curte, specialiştii în domeniu recomandă mai degrabă un jacuzzi. Diferenţa, faţă de o piscină, este că acesta poate fi folosit pe tot parcursul anului.

Noutatea este că mai nou, inclusiv jacuzziul poate fi controlat de la distanţă.

Investiţia într-un jacuzzi este de câteva mii de euro: între 6000 sau chiar 18.000 de euro.