Noul an a fost întâmpinat de zeci de mii de români pe stradă. Bucureştenii au iesit în număr foarte mare în Piaţa George Enescu, care a găzduit mai bine de 30.000 de persoane

DISTRIBUIȚI

Noul an a fost întâmpinat de zeci de mii de români pe stradă. Bucureştenii, spre exemplu, au iesit în număr foarte mare în Piaţa George Enescu, care a găzduit mai bine de 30.000 de persoane. Show-ul live al unor artişti precum Delia, Loredana sau Holograf a încântat atât auzul, cât şi privirile oamenilor, a căror fericire se putea observa de la distanţă în ochii lor. Totul a fost completat de un impresionant spectacol de lumini, plin de culoare, care a ţinut mulţimea nemişcată preţ de câteva minute.

Peste 30.000 de persoane au participat la spectacolul din Piaţa George Enescu din Bucureşti. Acesta, deşi aflată la câteva sute de metrii distanţă, s-a unit cu Piaţa Revoluţiei, datorită numărului mare de spectatori.

Au fost numeroşi artişti şi trupe care au cântat încă de la ora 17:00. Ultimul recital s-a încheiat la ora 1:30, cu un bis. La miezul nopţii, un grandios foc de artificii a luminat cerul din centrul capitalei.

Au fost 11 minute de spectacol pe cer. Oamenii au fost fascinaţi şi nu se puteau hotărî dacă să se bucure de spectacolul de lumini sau să imortalizeze momentul.

A fost un revelion aparte, sub titulatura „Selfie de Bucureşti”, un concept nou. Spectatorii s-au bucurat şi de fotografiile care s-au făcut şi care au fost proiectate pe ecranul uriaş al scenei amplasate acolo.

A fost explozie de culori pe cerul Bucureştiului. Zeci de mii de oameni au cântat şi au dansat pe hiturile lui Pepe, ale trupei Holograf şi ale Deliei Matache. Deşi a fost frig de crăpau pietrele, oamenii au ignorat acest aspect şi s-au bucurat de spectacol.

În total, municipalitatea a alocat aproximativ 700.000 de euro pentru noaptea dintre ani.

În aer liber au petrecut noaptea dintre ani şi alte mii de bucureşteni, pentru că un alt spectacol a avut loc în parcul  IOR din Capitală.