Nouă din zece antreprenori din industria creativă sunt convinşi că legile care se schimbă de pe-o zi pe alta le pot afecta dezvoltarea afacerii. Doar unul din zece este încrezător şi consideră că mediul economic le este prielnic. Cu toate astea, 45 la sută dintre ei vor să-şi extindă afacerea în viitorul apropiat şi să creeze locuri de muncă

DISTRIBUIȚI

Nouă din zece antreprenori din industria creativă sunt convinşi că legile care se schimbă de pe-o zi pe alta le pot afecta dezvoltarea afacerii. Doar unul din zece este încrezător şi consideră că mediul economic le este prielnic. Cu toate astea, 45 la sută dintre ei vor să-şi extindă afacerea în viitorul apropiat şi să creeze locuri de muncă.

Ştefan face parte din industria creativă. A renunţat la locul lui de muncă şi şi-a deschis anul trecut un studio de realitate virtuală.

Ca el sunt mulţi. 90 la sută dintre antreprenorii din mediul creativ cred că actualul context economic nu le este favorabil.

Potrivit unui studiu recent, una din trei persoane din domeniu nu vrea să audă de împrumuturi aşa că, băncile vin în întâmpinarea lor cu produse care mai de care mai atractive.

Doi din trei patroni din industria creativă intenţionează să facă angajări în următoarele 12 luni. Entuziasmul candidatului este un factor decisiv, alături de personalitate şi potrivirea acestuia la cultura organizaţională.