Noii miniştri din cabinetul lui Grindeanu nu s-au instalat încă la Palatul Victoria, dar au făcut deja declaraţii memorabile. Ministrul Educaţiei, Pavel Năstase, a recunoscut că nu ştie o boabă de engleză

DISTRIBUIȚI

Noii miniştri din cabinetul lui Grindeanu nu s-au instalat încă la Palatul Victoria, dar au făcut deja declaraţii memorabile. Astfel, Ministrul Educaţiei Pavel Năstase, a recunoscut că nu ştie o boabă de engleză. Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Florin Jianu promite investiţii de peste  20 de milioane de euro,  iar ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Alexandru Dunca susţine că practică toate sporturile. Declaraţiile interesante au continuat pe tot parcursul zilei de astăzi.

Noul ministru al Armatei, Gabriel Leş  nu vrea şi pace să spună dacă a făcut în tinereţe stagiul militar, dar a declarat că pentru această funcţie îl recomandă experienţa.

La audierile din Parlament, noul ministru delegat pentru afaceri europene, Ana Birchall îşi axează proiectul în jurul preşedenţiei UE care va fi deţinută de  ţăra noastră  în 2019 . Până atunci politicianul va merge pe ideea că România este ” Grădina Maicii Domnului”.

Iar noul ministru de la Interne, Carmen Dan, cea care a reuşit de la o simplă secretară să ajungă astăzi membru în noul guvern se pare că are o anumită protecţie şi asta pentru că şeful comisiei de audieri din parlament a dat afară  jurnaliştii din sala în care era audiată aceasta pe motiv că se discută secrete de stat.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, speră ca inteligenţa să-l ajute să-şi  ducă mandatul până la capăt .

Ministrul Transporturilor, Razvan Alexandru Cuc evită să însă dea un răspuns la întrebările ce privesc proiecte importante, dar spune clar că nu va construi în mandatul său autostrăzi.

Iar CV- ul lui Toma Petcu noul ministru al Energiei este plin de greşeli gramaticale.

” GRAMATICA ESTE DIFICILĂ”

” Alte competenţe şi apâtudini: Pregătire militară şi de autoapărare dobţânite ân cadru Şcoli Superioare a Jandarmeriei Române de la unitate Roşu.”