Noaptea trecută a fost noaptea concertelor, la Mamaia, acolo unde miile de turişti aflaţi în mini-vacanţă au cântat şi au dansat alături de trupele Provincialii şi Vunk

DISTRIBUIȚI

Noaptea trecută a fost noaptea concertelor, la Mamaia,  acolo unde miile de turişti aflaţi în mini-vacanţă au cântat şi au dansat alături de trupele Provincialii şi Vunk. La final, o mie de lampioane înălţate spre cer şi un impresionant foc de artificii au asigurat un spectacol de lumină cum rar îţi este dat să vezi.

Încă de la primele acorduri muzicale, miile de oameni au început să cânte alături de trupa Provincialii. Hituri vechi precum „Ioane, Ioane” ori piese din folclorul românesc interpretate pe ritmuri moderne au făcut furori seara trecută.

Pe scena au urcat apoi băieţii de la Vunk, iar pe plaja din Mamaia au răsunat versurile celebrelor piese  „Pleaca !” ori „Scapă-mă de ea”.

Oficial, azi se încheie mini-vacanţa de 1 mai, iar de mânie toată lumea se reîntoarce la serviciu. Aşa că organizatorii concertelor au marcat momentul cu un spectacol fabulos.