Ninsoarea a dat peste cap şi traficul aerian. Pe aeroportul Henri Coandă se înregistrează întârzieri şi de peste 9 ore

DISTRIBUIȚI

Ninsoarea a dat peste cap şi traficul aerian. Pe aeroportul Henri Coandă se înregistrează întârzieri şi de peste 9 ore. Mai mult, 11 curse au fost anulate, din cauza vremii. La terminalul plecări, pasagerii aşteaptă dezorientaţi în faţa tabelei de informaţii să vadă ce se întâmplă cu zborul lor. Mulţi dintre ei trebuie să ajungă la muncă sau la cursuri în străinătate.

Matei a venit în România în vacanţa de iarnă. Astăzi se întorcea la Londra, acolo unde studiază. Surpriza neplăcută îl aştepta pe aeroportul Otopeni. Avea să afle că zborul lui are întârziere de peste 2 ore.

A înţeles că se circulă în condiţii de iarna, dar nu se aştepta la întârzieri aşa mari. Speră să ajungă cu bine măcar. 

Tot la studii în străinătate mergea şi Bogdan. Cursa lui către Eindhoven plecase oricum cu întârziere de 3 ore din cauza zăpezii. În plus, la scurt timp după decolare, avionul s-a întors şi a aterizat forţat după ce, în timpul zborului, s-a aprins un senzor de fum. Era abia începutul calvarului pentru pasageri. Cu toate astea, nimeni nu le spunea ce se întâmplă.

De teamă să nu rămână înzăpeziţi pe drum şi să piarda avionul, mulţi pasageri au venit mult mai devreme şi au dormit în aeroport. Nu au scăpat de tot de ghinion pentru că tot au avut zborurile întârziate. În total, numărul zborurilor anulate a ajuns la 11. Însă, pasagerii vor fi îmbarcaţi tot astăzi pe următoarle curse către aceleaşi destinaţii.