Nici măcar temperaturile negative nu o determină pe Andreea Bălan… să se îmbrace! Artista a făcut show de Revelion, doar în lenjeria intimă

DISTRIBUIȚI

Nici măcar temperaturile negative nu o determină pe Andreea Bălan… să se îmbrace! Artista a făcut show de Revelion, doar în lenjeria intimă. La polul opus, Elena Gheorghe şi-a scos blana din şifonier şi a ţinut un concert îmbrăcată… ca un eschimos.

Temperaturile cu minus nu sunt un motiv pentru ca Andreea Bălan… să se îmbrace. Artista s-a… sacrificat de dragul fanilor ei, aşa că în noaptea dintre ani,  a cântat în lenjerie intimă, la doar… minus şase grade.

Ce e drept, show-urile pe care le face Andreea încing atmosfera de-a dreptul şi nu doar ea n-a simţit frigur, ci nici admiratorii ei, care s-au îmbulzit să o vadă… mai îndeaproape. Aşadar, Bălanca a schimbat ţinută după ţinută, însă.. niciuna mai groasă, sau care să îi acopere mai mult decât… esenţialul. Ce e drept, tot frigul pe care l-a îndruat, a meritat, pentru că fanii au apreciat efortul, mai ales pe… reţelele de socializare:

COMENTARII ADMIRATORI:

„Mult succes în continuare şi te apreciez foarte mult, eşti o mamă eroină care încearcă să împace pe toată lumea: şi pe fani şi să fii alături de soţul tău şi de îngeraşul de fetiţă… Eşti precum… Xena Prinţesa Războinică”,

sau

„Tot respectul şi toate aprecierile pentru tot ceea ce faceţi, show, costumaţii, coregrafie şi muzica live. Meritaţi toate aplauzele şi laudele pentru munca depusă,pentru că sunteţi cei mai buni şi pentru că faceţi cel mai bun show”.

Acestea sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit. Cu toate acestea, Andreea ar trebui să aibă mai multă grijă de sănătatea ai, mai ales acum, când acasă o aşteaptă… fetiţa ei.

În timp ce Andreea Bălan degera de frig în noaptea dintre ani, Elena Gheorghe nu a mai ţinut cont că avea de susţinut câteva concerte de Revelion şi că, în mod tradiţional, ar fi trebuit să se afişeze în câteva costumaţii… incendiare. Cântăreaţa şi-a scos din şifonier cele mai groase haine, iar la Focşani, a cântat înfofolită cu o blană, mai bine de jumătate de oră. Bineînţeles, a renunţat şi la patofii cu toc, pe care le-a înlocuit cu cizme îmblănite.