Nervi întinşi la maximum pentru cei care îşi vor petrece Paştele pe Valea Prahovei. Oamenii au plecat cu maşinile la drum, dar s-au trezit că înaintează cu viteza melcului, pe unele porţiuni

DISTRIBUIȚI

Au fost nervi întinşi la maximum în această după-amiază pentru cei care îşi vor petrece Paştele la rude, în alte oraşe, sau în staţiunile de pe Valea Prahovei. Oamenii au plecat cu maşinile la drum, dar s-au trezit că înaintează cu viteza melcului, pe unele porţiuni. Ca de fiecare dată, s-a aglomerat şi timpii de aşteptare au fost mari pe Valea Prahovei. Au fost probleme şi pe A1. La ieşirea de pe autostradă s-au format cozi de kilometri.

Sunt imagini surprinse pe Drumul Naţional 1, în staţiunea Comarnic, vineri, în jurul orei 15.00. Maşinile au circulat bară la bară, coloana atingând chiar şi zece kilometri. La aceeaşi oră, probleme şi nervi întinşi la maximum pentru şoferi au fost şi pe A1. A fost aglomeraţie mare în zona judeţul Argeş, la ieşirea spre DN7. La fel şi la ieşirea spre Slatina, pe DN65.

Deşi pe unele porţiuni nu se circulă cu mai mult de 40 la oră din cauza aglomeraţiei, reprezentanţii Ministerului de Interne sfătuiesc şoferii să nu calce pedala dacă prind o porţiune liberă.

Cei care rămâneţi de Paşte în Capitală trebuie să ştiţi că până pe 18 aprilie circulaţia rutieră pe Calea Victoriei va fi oprită, între Piaţa Victoriei şi piaţa George Enescu. Aici vor fi organizate mai multe târguri şi spectacole.