Ne-aţi demonstrat că împreună putem face minuni. S-au strâns toţi banii de care micuţa Anastasia, fetiţa diagnosticată cu paralizie cerebrală, are nevoie ca să trăiască

DISTRIBUIȚI

Împreună putem face minuni! Ne-aţi demonstrat-o aseară, dumneavoastră, telespectatorii PRIMA TV. S-au strâns toţi banii de care micuţa Anastasia, fetiţa diagnosticată cu paralizie cerebrală, are nevoie ca să trăiască. Anastasia s-a născut aproape moartă. Avea cordonul ombilical înfăşurat în jurul gâtului. Lipsa de oxigen i-a afectat grav creierul, în special acei centri care ţin de coordonarea mişcării. Tratamentul constă în transplant cu celule stem şi costă nu mai puţin de 40.000 de euro. Împreună, am reuşit să adunăm toată suma, iar acum nu ne rămâne decât să ne rugăm pentru sănătatea copilei. Atenţie! Urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Este pentru prima dată, după mult timp, când femeia zâmbeşte. Are banii necesari să-i ofere fetiţei sale Anastasia o şansă la normalitate. În primele zile de viaţă, Anastasia nu plângea, nu îşi urmărea părinţii cu privirea şi nu mânca de la sânul mamei. Până la şapte luni a fost hrănită prin sondă. Micuţa suferă de paralizie cerebrală. În prezent, la cei doi anişori ai săi, nu vorbeşte şi nu merge.

Acum, Anastasia, se află, alături de mama sa, la o clinică din Turcia. Tratamentul de care are nevoie fetiţa constă în transplant cu celule stem. În total, micuţa trebuie să facă patru şedinţe de transfuzie, la o distanţă de patru luni, şi, totodată, mai multe şedinţe de kimioterapie. Iar acum, datorită dumneavoastră, oamenilor cu suflet mare, care aţi trimis câte 2 euro prim sms, micuţa va urma întregul tratament.

Nu este prima dată când telespectatorii Prima TV dau dovadă de compasiune şi sar în ajutorul celor aflaţi în suferinţă. Săptămâna trecută, vă povesteam cazul lui Vlăduţ, un copil în vârstă de treisprezece ani, diagnosticat cu o formă rară de cancer osos, cea mai dureroasă formă de cancer.

Dar Vlăduţ nu a reununţat şi nu şi-a pierdut încrederea în oamenii buni. După difuzarea materialului, telespectatorii Prima TV au donat 11.000 de euro. Iar împreună cu Asociaţia Salvează o Inimă, care a colectat 75.000 de euro, am reuşit să-i oferim băiatului o şansă la viaţă. Acum, micuţul, care se află la o clinică din Istanbul, va putea continua tratamentul care-l ţine printre noi şi care costă 86 de mii de euro.