Monstru cu chip uman! Un bărbat din din Buzău şi-a torturat copilul de doar 12 ani, ca să se răzbune pe mama acestuia. Femeia îl părăsise de curând şi plecase în Spania. Aşa că omul şi-a dus copilul în pădure şi l-a supus unor chinuri greu de imaginat.Tot el a filmat întreaga scenă şi a trimis apoi imaginile soţiei

DISTRIBUIȚI

Monstru cu chip uman! Un bărbat din din Buzău şi-a torturat copilul de doar 12 ani, ca să se răzbune pe mama acestuia. Femeia îl părăsise de curând şi plecase în Spania. Aşa că omul şi-a dus copilul în pădure şi l-a supus unor chinuri greu de imaginat.Tot el a filmat întreaga scenă şi a trimis apoi imaginile soţiei. Disperată, femeia a anunţat autorităţile române, iar oamenii legii au reuşit să-i dea de urmă tatălui violent şi să-l ducă la audieri. Omul a fost reţinut seara trecută. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Bărbatul de 39 de ani locuieşte în localitatea Bozioru. În urmă cu două săptămâni, fusese părăsit de soţie. Sătulă de bătăile repetate, femeia a plecat în Spania şi şi-a anunţat soţul că vrea să divorţeze şi să ia copilul în străinătate. Vestea l-a înfuriat peste măsură pe bărbat.

Întors din Spania, tatăl şi-a vărsat furia pe copil. L-a dus într-o pădure de la marginea satului, l-a legat de mâini şi de picioare şi l-a tăiat fără milă cu un cuţit. Bărbatul a şi filmat ororile la care l-a supus pe băiat şi a trimis imaginile soţiei sale. Şocată, femeia a sunat la ambasada României din Spania, iar personalul consular a alertat autorităţile din România. Oamenii legii au pornit imediat în căutarea copilului. L-au găsit în casa în care locuia cu tatăl său, speriat şi rănit.

Copilul a fost internat de urgenţă în spital şi a stat de vorbă cu un psiholog.

Între timp, oamenii legii au pornit în căutarea tatălui său. L-au găsit în pădurea în care şi-a torturat propriul fiu.

Localnicii sunt îngroziţi şi cred că bărbatul a intrat în depresie după plecarea soţiei.

Agresorul a fost reţinut de poliţişti şi urmează să fie supus unei expertize psihiatrice. Bărbatul de 39 de ani are mai multe condamnări penale la activ şi a fost închis pentru tâlhărie.

Dacă medicii vor stabili că a avut discernământ în momentul comiterii faptei, el riscă să stea încă 15 ani în spatele gratiilor. Mama copilului se va întoarce în ţară imediat ce va aduna suficienţi bani pentru bilet. Autorităţile urmează să decidă dacă cel mic va rămâne în grija femeii sau dacă va ajunge în grija statului.