Moarte misterioasă în satul Măxineni din Brăila. Zeci de oi şi găini au fost ucise de un animal pe care nimeni nu l-a văzut vreodată

DISTRIBUIȚI

Moarte misterioasă în satul Măxineni din Brăila. Zeci de oi şi găini au fost ucise de un animal pe care nimeni nu l-a văzut vreodată. Oamenii cred că de vină sunt câinii fără stăpân care-şi fac veacul prin sat, în timp ce specialiştii spun că ar fi vorba despre şacali. Cert este că misteriosul animal atacă doar noaptea, iar localnicii se tem acum pentru vieţile lor. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Panica printre sătenii din Măxineni s-a instalat la începutul acestei săptămâni. Oamenii spun că un prădător misterios intră noaptea în adăposturile animalelor şi le sfâşie.

Doar câţiva miei au scăpat primului atac nocturn. Ciobanul a avut un şoc când s-a trezit dimineaţa şi a văzut că în curte zăceau trupurile a 35 de miei sfâşiaţi. N-a trecut mult şi animalul a atacat din nou, de două ori. În total, peste 60 de oi şi zeci de găini au fost sfâşiate în doar cinci zile.

Familia Baciu spune că a pierdut 20.000 de lei din cauza animalului care, în două rânduri, i-a sfârtecat animalele.

Sătenii sunt convinşi că autorii atacurile nocture sunt câinii fără stăpân.

Vânătorii şi medicii veterinari nu exclud însă nici posibilitatea ca animalele să fi fost omorâte de şacali.

Oamenii spun că se culcă cu teama că animalul ar putea ataca din nou şi vor ca autorităţile să ia măsuri.