Moarte învăluită în mister la Târgovişte. Un om de afaceri de 39 de ani din Moreni şi-a pus capăt zilelor într-o cameră de hotel

DISTRIBUIȚI

Moarte învăluită în mister la Târgovişte. Un om de afaceri de 39 de ani din Moreni şi-a pus capăt zilelor într-o cameră de hotel. În urmă cu o lună, bărbatul a plecat de acasă şi nimeni nu i-a mai putut da de urmă. Înainte să recurgă la gestul extrem, bărbatul a scris un bilet de adio în care îşi cere scuze pentru că a vândut o firmă. Ar fi avut probleme în afaceri, spun cei care l-au cunoscut. Trupul neînsufleţit a fost transportat la institutul de medicină legală pentru efectuarea necropsiei, iar familia se pregăteşte acum de înmormântare. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Răzvan era cunoscut ca un om de afaceri prosper. Locuia alături de părinţi, iar rudele spun că era o persoană echilibrată şi responsabilă. În urmă cu o lună, însă, bărbatul a plecat de acasă şi de atunci a refuzat să răspundă la telefon. A locuit câteva zile în casa iubitei, apoi s-a refugiat într-un hotel din Târgovişte. Nimeni n-a prevestit însă sfârşitul sumbru al bărbatului.

Descoperirea şocantă a fost făcută de un angajat al hotelului. Omul l-a găsit pe Râzvan fără suflare, pe podeaua din baie. Anchetatorii merg pe varianta sinuciderii, mai ales că înainte de a recurge la gestul extrem, bărbatul le-a trimis părinţilor un mesaj prin care le-a spus că îi iubeşte.

Ar fi avut probleme în afaceri. Cel puţin asta este concluzia anchetatorilor după ce în camera de hotel au găsit un bilet de adio în care bărbatul îşi cerea scuze pentru că a vândut o firmă. Poliţiştii fac acum cercetări şi încearcă să stabilească ce l-a împins pe bărbat să recurgă la gestul extrem.