Moarte cumplită pentru un copil de nici cinci ani, care şi-a găsit sfârşitul pe calea ferată. S-a întâmplat la ieşirea din Târgu Neamţ, spre Cristeşti, acolo unde cel mic mergea alături de bunicul lui să culeagă măceşe

DISTRIBUIȚI

Moarte cumplită pentru un copil de nici cinci ani, care şi-a găsit sfârşitul pe calea ferată. S-a întâmplat la ieşirea din Târgu Neamţ, spre Cristeşti, acolo unde cel mic mergea alături de bunicul lui să culeagă măceşe. A fost lăsat nesupravegheat de bătrân şi la un moment dat copilul a nimerit pe calea ferată aflată în apropiere. Mecanicul n-a reuşit să oprească garnitura şi l-a lovit în plin. Anchetatorii au început cercetările în acest caz.

Tragedia a avut loc spre seară. Copilul şi bunicul lui s-au urcat în căruţă şi au mers pe un câmp aflat lângă linia de cale ferată să se aprovizioneze. Cel mic era obosit, povesteşte bătrânul, aşa că a rămas în atelaj să doarmă, în timp ce bunicul lui a mers la cules.

La un moment dat, cel mai probabil, copilul s-a trezit, a văzut că a rămas singur şi s-a dus să-şi caute bunicul. A ajuns însă pe şine chiar în momentul în care se apropia trenul Târgu Neamţ – Paşcani. Într-o clipă, s-a produs tragedia. Bunicul copilului a fost alertat de un trecător şi când a ajuns lângă căruţă, şi-a văzut nepotul întins pe calea ferată, fără suflare.

La faţa locului a ajuns imediat şi o ambulanţă, însă cadrele medicale nu au putut face altceva decât să constate decesul copilului. Rudele au venit într-un suflet la locul tragediei.

Anchetatorii au început o investigaţie în acest caz şi urmează să stabilească cu exactitate cum petrecut teribilul incidentul.