Misiune dificilă pentru poliţiştii dâmboviţeni, după ce un cioban a ajuns la spital cu răni în zona gâtului. De pe patul de spital el îşi acuză patronul că a vrut să-l omoare

DISTRIBUIȚI

Misiune dificilă pentru poliţiştii dâmboviţeni, după ce un cioban a ajuns la spital cu răni în zona gâtului. De pe patul de spital el îşi acuză patronul că a vrut să-l omoare. Acesta susţine că bărbabtul a avrut să-şi încheie socotelile cu viaţa din… dragoste. Mai mult, ciobanul ar fi ameninţat de multe ori că îşi va pune capăt zilelor dacă patronul său nu îi dă bani pentru a-şi răsfăţa iubita. Iar azi noapte ar fi trecut la fapte. Vă avertizez, urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

Bărbatul de 38 de ani lucra de un an de zile la stâna din comuna dâmboviţeană Slobozia Moară. De curând, făcuse o pasiune pentru o fată din sat, pe care avea de gând să o ia de nevastă. Pentru asta avea însă nevoie de bani, aşa că şi-a ameninţat patronul că se omoară dacă nu primeşte de la acesta 16.000 de lei. Noaptea trecută, spune şeful bărbatului, ciobanul a încercat să se sinucidă.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spitalul Judeţean din Târgovişte pentru îngrijiri medicale. De pe patul de spital, ciobanul spune că şeful lui a încercat să îl omoare.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. Anchetatorii vor acum să afle dacă bărbatul a încercat să îşi ia viaţa sau dacă acesta a fost agresat de către şeful său.