Mirosul de carte proaspăt tipărită şi coperţile noi, fac din lectură o experienţă ce nu poate fi comparată cu o sesiune de hoinărit virtual, pe internet. De astăzi, poate fi citită şi cartea „Teatrul, dragostea dintâi” a regretatului regizor şi scenarist Alexandru Tatos. Cartea dă prilejul cititorilor să intre în laboratorul de creaţie al acestuia şi chiar să-şi afle trăirile aşezate cu rigurozitate într-un jurnal pe care Alexandru Tatos îl ţinea aproape zilnic

DISTRIBUIȚI

Mirosul de carte proaspăt tipărită şi coperţile noi, fac din lectură o experienţă ce nu poate fi comparată cu o sesiune de hoinărit virtual, pe internet. De astăzi, poate fi citită şi cartea „Teatrul, dragostea dintâi” a regretatului regizor şi scenarist Alexandru Tatos. Cartea dă prilejul cititorilor să intre în laboratorul de creaţie al acestuia şi chiar să-şi afle trăirile aşezate cu rigurozitate într-un jurnal pe care Alexandru Tatos îl ţinea aproape zilnic.

Cartea „Teatrul, dragostea mea”, dă şansa cititoriului să pătrundă în universul regretatului regizor şi scenarist.

Printre filmele regizate de Alexandru Tatos se numără „Un august în flăcări”, „Mere roşii” sau „Nebunia lui Pantalone”, pentru acesta din urmă fiind şi scenarist.

Şi chiar dacă internetul este cel care domină prezentul, cărţile, sub clasica lor formă, sunt încă atracţie chiar şi pentru tânăra generaţie.

Lansarea volumului „Teatrul, dragostea dintâi” de Alexandru Tatos a avut loc în cadrul Festivalului Naţional de Teatru.