Minivacanţa oferită bugetarilor şi nu numai a aglomerat staţiunile de la munte. Pârtiile au fost perfecte pentru schi, snowboard şi săniuş, aşa că, evident, s-au umplut cu sute de turişti

DISTRIBUIȚI

Minivacanţa oferită bugetarilor şi nu numai a aglomerat staţiunile de la munte! De departe, Predealul a fost destinaţia preferată a împătimiţilor sporturilor de iarnă, mai ales că cei de la caravana Winter Tour au asigurat pe loc distracţia. Pârtiile au fost perfecte pentru schi, snowboard şi săniuş, aşa că, evident, s-au umplut cu sute de turişti.

Turiştii care au ales staţiunea Predeal au avut parte de un sfârşit de săptămână de neuitat. Pe derdeluş au răsunat chiotele de bucurie, iar pe pârtie fiecare a încercat să prindă cele mai bune coborâri cu placa sau cu schiurile. La festivalul Winter Tour, miza a fost…buna dispoziţie.

Pe ritmurile muzicii, schiori şi snowboarderi, profesionişti sau amatori, cu toţii şi-au arătat îndemânarea la concursurile pregătite de organizatori. Şi fiecare a fost răsplătit cu premii.

La Winter Tour s-au dat şi lecţii gratuite de schi şi snowboard. Aşa că turiştii care au vrut să deprindă tainele sporturilor de iarnă au avut alături câte un instructor care i-a iniţiat pe zăpadă.

Printre premiile câştigate de turişti au fost echipamente de ski, bilete la Untold Festival 2017, brăţări fitness, excursii de aventură, cursuri de scufundări şi marele premiu, o săptămână la schi în Italia, pe Madonna di Campiglio.

Caravana Winter Tour va mai ajunge în staţiunile Straja, Parâng, Şureanu, Buscat şi Transalpina.