Minerii care au suferit arsuri în urma exploziei extrem de puternice din mina Uricani sunt în două spitale din Capitală cu arsuri severe. Cei trei mineri răniţi în explozia de la mina Uricani sunt în continuare sub atenta îngrijire a medicilor. Doi dintre aceştia sunt internaţi la spitalul de Arşi. Ambii au arsuri severe

DISTRIBUIȚI

Minerii care au suferit arsuri în urma exploziei extrem de puternice din mina Uricani sunt în două spitale din Capitală cu arsuri severe.

Cei trei mineri răniţi în explozia de la mina Uricani sunt în continuare sub atenta îngrijire a medicilor.

Doi dintre aceştia sunt internaţi la spitalul de Arşi. Ambii au arsuri severe însă unul dintre ei este în stare ceva mai gravă, are arsuri pe 40% din suprafaţa corpului, a fost operat în această dimineaţă.

Cel de-al treilea miner este internat la spitalul Bagdasar Arseni, este în stare gravă dar stabilă, este intubat şi va intra în sala de operaţii pentru schimbarea pansamentelor. În urma evenimentului, procurorii din Petroşani au început cercetările in rem pentru trei infracţiuni: ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi infracţiuni la protecţia muncii.

În momentul în care a avut loc tragicul incident, în subteranul minei Uricani se aflau 56 de mineri.