Mărturii uluitoare din timpul masacrului de la Palilula, unde un tânăr a împuşcat patru persoane. ”Avea patru pistoale şi purta haine de camuflaj, ca teroriştii”’, a povestit una dintre victime

DISTRIBUIȚI

Mărturii uluitoare din timpul masacrului de la Palilula, unde un tânăr a împuşcat, în urmă cu două zile, patru persoane. Avea patru pistoale şi purta haine de camuflaj, ca teroriştii, a povestit una dintre victime, de pe patul de spital. Atacatorul, care s-a sinucis după ce a curmat două vieţi, a fost deranjat că i s-a cerut să mute maşina din faţa unei porţi. De acolo şi până la un atac sângeros n-a mai fost decât un pas. Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Masacrul a avut loc în localitatea doljeană Palilula. Agresorul de 28 de ani se mutase în localitate de câteva luni, pentru o fată din sat. Ieri după-amiază s-a certat cu un vecin după ce acesta i-a cerut să îşi mute maşina, ca să poată trece cu tractorul. Enervat, tânărul a scos o armă de foc şi a tras în tânăr. Tatăl băiatul a venit într-un suflet pentru a-şi salva fiul, însă amândoi au sfârşit împuşcaţi. În ajutor au sărit alţi doi vecini, iar agresorul a mai luat alte arme din casă cu care i-a rănit şi pe cei doi.

Tatăl a murit pe loc, iar fiul său s-a stins la spital. Ceilalţi doi bărbaţi au fost aduşi la spital, împuşcaţi în obraz şi în mână şi au fost stabilizaţi de către medici. Unul dintre ei a găsit puterea să povestească prin ce a trecut în acea seară.

Omul spune că a făcut tot posibilul să-şi salveze nepotul.

Când şi-a dat seama că a omorât doi oameni, individul s-a sinucis. Întregul sat este în stare de şoc pentru că rudele victimelor susţin că agresorul amenajase în beciul casei un atelier în care confecţiona arme letale. Surse din cadrul anchetatorilor confirmă zvonurile cutremurătoare.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au preluat cazul şi urmează să stabilească cu exactitate firul evenimentelor şi dacă cei din familia agresorului aveau cunoştinţă de armele pe care acesta se pare că le confecţionase.