Marş pe străzilei Capitalei împotriva avortului. Sute de persoane au plecat în grup, de la Piaţa Unirii în Parcul Tineretului şi au protestat faţă de femeile care aleg să avorteze, fără un motiv întemeiat

DISTRIBUIȚI

Marş pe străzilei Capitalei împotriva avortului! Sute de persoane au plecat în grup, de la Piaţa Unirii în Parcul Tineretului, şi au protestat faţă de femeile care aleg să avorteze, fără un motiv întemeiat. Oamenii au numit avortul un flagel al societăţii noastre, despre care spun că ar trebui stopat.

Marşul împotriva avortului a fost condus de omul de afaceri Gigi Becali, care, pe tot parcusul traseului, a ţinut o cruce în mână. 

Acesta susţine, însă, că avortul nu ar trebui interzis prin lege, aşa cum s-a întâmplat în perioada comunismului, atunci când peste zece mii de femei au murit.

Sute de persoane, tineri şi bătrâni, cer să se recurgă la avorturi numai atunci când este neapărat necesar.

Unii oameni şi-au strigat şi nemulţumirea faţă de cuplurile de acelaşi sex.

Marşul, numit „Ajută mama şi copilul. Ei depind de tine!”, a avut loc în contextul în care în perioada 1958 -2014, peste 22 de milioane de femei din România au avortat. Astfel de manifestaţii au mai avut loc astăzi şi în Republica Moldova.