Marile magazine sunt adevărate furnicare, iar site-urile care au în ofertă preparate tradiţionale de Paşte au primit zeci de comenzi. Sunt însă mult mai mulţi cei care au luat la picior marile magazine, cu lista la purtător

DISTRIBUIȚI

Marile magazine sunt adevărate furnicare, iar site-urile care au în ofertă preparate tradiţionale de Paşte de-a gata, aduse direct la uşa clientului au primit zeci de comenzi din partea românilor care au preferat să nu mai muncească în bucătăria de acasă pentru drob, cozonaci, pască şi alte preparate. Sunt însă mult mai mulţi cei care au luat la picior marile magazine, cu lista la purtător, pentru cumpărăturile tradiţionale.

Magazinele s-au aglomerat încă de dimineaţă aşa că rafturile raioanelor cu legume, carne, ouă şi nu numai au fost aprovizionate în permenenţă. Şi chiar dacă au venit cu listele la îndemână, românii n-au stat pe gânduri şi au adăugat în coşuri tot ce le-a făcut cu ochiul. Alţii însă, spun că n-au de gând să cheltuie mai mult decât ar face-o în orice altă zi a anului.

Foarte solicitate sunt şi site-urile care oferă preparatele tradiţionale de Paşte, de-a gata. În cazul acestora, livrările se fac direct la uşa clientului, fără ca acesta să mai facă vreun efortul, altul decât de a plăti comanda. Cozonacii şi pasca nu vor lipsi nici ele de pe masă, iar drept dovadă stau comenzile care au continuat să vină şi astăzi.

Comenzile pentru preparatele tradiţionale, de-a gata, se mai pot face doar astăzi, însă sunt firme unde gradul de ocupare este deja de 100%. Iar dacă în magazine vă puteţi impune voi propriul prag minim, în cazul firmelor de catering, pentru masa de Paşte, comanda minimă poate fi şi de aproape 500 de lei.