Marian Vanghelie şi Oana Mizil au fost jefuiţi de bonă. Una dintre cele 3 filipineze angajate a plecat din casa celor doi din Snagov cu bijuterii şi bunuri de peste 20.000 de euro

DISTRIBUIȚI

Marian Vanghelie şi Oana Mizil au fost jefuiţi de bonă. Una dintre cele 3  filipineze angajate a plecat din casa celor doi din Snagov cu bijuterii şi bunuri de peste 20.000 de euro. Deşi Oana a văzut în urmă cu câteva săptămâni că i-a dispărut un inel cu diamante, nu a crezut că cineva din casă ar fi putut să-l fure, dar acum este sigură că bijuteriile sale care nu mai sunt de găsit au fost luate de tânăra de 46 de ani. Mâine, Oana Mizil va depune plângere la poliţie.

Deşi avea bănuiala că noua bonă i-a furat din casă, Oana Niculescu Mizil a încercat să o convingă să rămână la ei. Şi asta pentru că de 12 ani, Oana mai are alte  2 filipineze angajate ca menajere în casă şi are deplină încredere în ele.

Oana a încercat să o ajute să plece în Filipine, dar femeia a fugit de la aeroport de sub nasul şoferului lor.

Oana şi Marian Vanghelie au descoperit după fuga bonei că sunt multe femei filipineze care fac parte dintr-o reţea conduse de români care păcălesc multe familii.

Mâine avocatul familiei va merge la poliţie pentru a depune plângere împotriva bonei filipineze.