Mare este grădina Domnului şi tot mai mulţi preoţi îi sar gardul! Unul dintre ei, care s-a lăudat a fi încă slujitor cu drepturi depline, a fost prins băut la volan. Degeaba au încercat poliţiştii să îl convingă să sufle în etilotest, omul nu a vrut sub nicio formă! Ba chiar a insistat că nu el a condus maşina, ci … Dumnezeu!

DISTRIBUIȚI

Mare este grădina Domnului şi tot mai mulţi preoţi îi sar gardul! Unul dintre ei, care s-a lăudat a fi încă slujitor cu drepturi depline, a fost prins băut la volan. Degeaba au încercat poliţiştii să îl convingă să sufle în etilotest, omul nu a vrut sub nicio formă! Ba chiar a insistat că nu el a condus maşina, ci … Dumnezeu! Pentru că a refuzat să se legitimeze, jandarmii l-au încătuşat. Vă avertizez că urmează un material cu un puternic impact emoţional.
Constantin Teleman. Aşa se numeşte acest bărbat îmbrăcat în straie preoţeşti. De loc este de prin comuna Costuleni, dar poliţiştii l-au întâlnit pe drum, în timp ce se întorcea de la Iaşi, unde fusese cu un fost coleg.
De fapt, nu a oprit în momentul în care agenţii i-au cerut să tragă pe dreapta, ci la prima parcare.
Cu o relaxare nefirească pentru situaţia în care se afla, bărbatul în sutană a încălcat fără să clipească una dintre poruncile biblice. Să nu minţi!
Aceeaşi atitudine a avut-o pe toată durata discuţiei cu agenţii de la rutieră.
A deranjat, totuşi, prin încăpăţânarea de a refuza testarea alcoolscopică. Şi cea de a se legitima. Atunci jandarmii au intervenit.
Într-un final, poliţiştii au reuşit să-l ducă pe bărbat la postul de poliţie din Răducaneni şi să îi audieze.
La audieri, bărbatul a povestit că voia să meargă în Grecia, de fapt, ca să se roage. Reprezentanţii mitropoliei spun că el nu este preot.