Mare atenţie pe unde mergeţi! După viscol, pe clădirile din Capitală s-au format ţurţuri de aproape un metru. Aşa s-a întâmplat şi la clădirea Facultăţii de Chimie

DISTRIBUIȚI

Mare atenţie pe unde mergeţi! După viscol, pe clădirile din Capitală s-au format ţurţuri de aproape un metru. Aşa s-a întâmplat şi la clădirea Facultăţii de Chimie. Responsabilitatea îndepărtării pericolului de rănire a studenţilor dar şi a angajaţilor Facultăţii aparţine strict administratorului. O echipă Prima TV a încercat să stea de vorbă cu administratorul dar şi cu cei din conducere pentru a vedea de ce nu s-au îndepărtat ţurţurii de pe clădire. Răspunsul lor a fost simplu. Nu au cum să cheme pompierii pentru că în curtea Facultăţii, unde există şi căminele unde sunt cazaţi studenţii, nu ar fi  loc. Explicaţiile celor din conducerea Facultăţii de chimie sunt interesante.

Studenţii care învaţă la această faculate susţin că în fiecare an se întâmplă acelaşi lucru. Se împrejmuieşte trotuarul dar nu se ia nici o măsură de îndepărtare a ţurţurilor deşi în zona respectivă nu se poate circula decât pe acel trotuar, atât pentru a ajunge la cursuri cât şi în căminele facultăţii.

Am încercat să-i ajutăm pe studenţii care locuiesc şi învaţă la Facultatea de Chimie şi am dorit să aflăm explicaţiile administratorului dar şi ale conducerii.

Am stat de vorbă şi cu prodecanul Facultăţii de chimie care susţine că într-adevăr pericolul este mare şi se teme să treacă pe lângă clădire. Credea că administratorul va rezolva în scurt timp problema ţurţurilor.

Până se va decide administratorul să rezolve problema ţurţurilor, studenţii trec cu teamă pe lângă clădirile facultăţii dar şi trecătorii pe trotuarul circulat intens din faţa imobilului. Administratorul a promis totuşi că va chema pompierii să rezolve problema.