Mâncare otrăvită a fost împrăştiată lângă o şcoală din sectorul 6 al Capitalei. Totul, după ce un câine a sărit cu labele pe un copil. Poliţia a dechis o anchetă şi încearcă acum să-l identifice pe făptaş. Între timp, s-a creat panică printre proprietarii de animale, care se tem pentru siguranţa câinilor lor. Chiar şi mulţi părinţi s-au revoltat pentru că oricând există riscul ca cei mici să pună mâna pe mâncarea otrăvită şi apoi, fără să realizeze, să bage mâinile în gură

DISTRIBUIȚI

Mâncare otrăvită a fost împrăştiată lângă o şcoală din sectorul 6 al Capitalei. Totul, după ce un câine a sărit cu labele pe un copil. Poliţia a dechis o anchetă şi încearcă acum să-l identifice pe făptaş. Între timp, s-a creat panică printre proprietarii de animale, care se tem pentru siguranţa câinilor lor. Chiar şi mulţi părinţi s-au revoltat pentru că oricând există riscul ca cei mici să pună mâna pe mâncarea otrăvită şi apoi, fără să realizeze, să bage mâinile în gură.

„Suntem o echipă formată din câteva familii, care am pregătit un asortiment bogat de mâncare otrăvită pentru câinii voştri. Bucatele sunt pregătite cu un amestec atractiv de otrăvuri de şoareci şi gândaci pentru a nu se chinui prea mult animalele voastre. Motivul? După ce un câine din gaşca voastră s-a aruncat cu labele pe un copil, iar acesta a suferit o sperietură zdravănă şi s-a mai ales şi cu hainele murdare.”
Acest anunţ a fost lipit pe gardul locului de joacă pentru copii, loc care se află lângă Şcoala nr. 117 din sectorul 6 al Capitalei. Proprietarii animalelor s-au revoltat imediat ce l-au citit şi au decis să depună plângere la poliţie

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au ridicat probe, iar în orele care urmează vor analiza imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a-l identifica pe cel care a lipit afişul. S-au speriat inclusiv mai mulţi părinţi şi bunici.
Otrava de şobolani poate fi fatală în cazul câinilor.
Locuitorii din zona în care a fost lipit afişul spun că niciodată nu s-a întâmplat ca un copil să fie muşcat de vreun câine.