Mai mulţi locatari din Craiova îşi bănuiau vecina că maltratează animale aşa că au instalat o cameră video pe balcon. Ce au surprins pe imagini? În toiul nopţii, femeia a ieşit a incendiat o cutie în care se adăposteau două pisici

DISTRIBUIȚI

Mai mulţi locatari din Craiova îşi bănuiau vecina că maltratează animale aşa că au instalat o cameră video pe balcon. Ce au surprins pe imagini? În toiul nopţii, femeia a ieşit din bloc şi a incendiat o cutie în care se adăposteau două pisici. În apărarea ei, femeia spune că a incendiat cutia goală, fără animale, pentru că nu suportă mirosul lor. 

Acestea sunt imaginile de pe camera de supraveghere pe care oamenii dintr-un cartier craiovan au instalat-o pentru a vedea dacă suspiciunile care o privesc pe vecina lor se adeveresc.

Pe filmare se vede clar cum femeia iese la ora 03.46 din bloc. Mai întâi priveşte în stânga şi dreapta ca nu cumva să fie văzută de cineva şi merge direct în curtea din faţa blocului unde, sub o masă, era o cutie de carton în care, spun vecinii, erau adăpostite mai multe pisicuţe. Incendiază cutia şi apoi fuge înapoi pe scara blocului.

Animăluţele erau îngrijite şi hrănite de alţi vecini ai femeii care acum o acuză pe această că le-ar fi dat foc.

Vecina cu pricina recunoaşte că a dat foc unei cutii, dar în care nu se aflau animale.

Ea se justifică prin faptul că este bolnavă de astm şi că nu suportă mirosul emanat de pisici.

Vecinii care îngrijeau animalele o consideră pe femeie vinovată şi de mutilarea lui Motănică – o pisică a cărei coadă a fost tăiată.

Tot ei spun că femeia are o rezervă de pietre pe balcon cu care aruncă după alţi oameni care îşi plimbă câinii prin faţa blocului.

Dar nu toţi vecinii o acuză pe femeie. Sunt alţii care nu se bagă în cearta legată de pisici şi care nu o cred în stare pe femeie de o asemenea cruzime.

Femeia nu se opreşte şi susţine că nu va accepta nicio formă ca vecinii ei să adăpostească pe scară pisici.