Mai mulţi cetăţeni de etnie romă din Deva şi-au azvârlit câinii în apă. La polul opus, mai mulţi pompieri din Sibiu s-au luptat ore în şir să salveze un biet căţel care căzuse într-un puţ adânc

DISTRIBUIȚI

În timp ce unii se distrează pe seama animalelor şi se bucură de suferinţa lor, alţii luptă din răsputeri să le salveze viaţa. Mai mulţi cetăţeni de etnie romă din Deva şi-au aruncat câinii în apă într-un mod halucinant. Necuvântătoarele au fost pur şi simplu azvârlite. În acelaşi timp, mai mulţi pompieri din Sibiu ne-au dat o adevărat lecţie: s-au luptat ore în şir să salveze un biet căţel care căzuse într-un puţ adânc.

Mai mulţi cetăţeni de etnie romă au fost filmaţi în timp ce-şi aruncau câinii într-o baltă. În imagini se vede clar că animalele sunt aruncate cu putere şi… multă răutate.

Când au fost luaţi la întrebări, aşa-zişii proprietari au venit cu un răspuns halucinant.

Romii îşi cresc animalele pe câmp, acolo unde stau şi ei. Îşi duc zilele într-un cort, la marginea oraşului. Din fericire, cei doi căţei au fost scoşi din apă de o femeie cu suflet mare care, în cele din urmă, i-a şi adoptat.

În acelaşi timp, alţi oameni au dovedit că respectă orice formă de viaţă. Este vorba despre pompierii din Mediaş, judeţul Sibiu, care au salvat un căţel ce a căzut într-un puţ adânc de şaptesprezece metri. Unul dintre pompieri a coborât în canal.

Acum, căţelul norocos este în afara oricărui pericol.