Mai marii din Poliţia Constanţa au pus câte un agent să stea de pază în fiecare lăcaş de cult din oraş. Speriaţi să rămână singuri pe întuneric, oamenii legii s-au plâns liderilor de sindicat

DISTRIBUIȚI

Hoţii fără frică de Dumnezeu au spart patru biserici din Constanţa. Tâlharii au furat banii din cutia milei şi duşi au fost. Imediat, mai marii din Poliţie au decis să pună câte un agent, ca să stea de pază în fiecare lăcaş de cult din oraş. Speriaţi să rămână singuri pe întuneric, lângă altar, oamenii legii s-au plâns liderilor de sindicat şi au cerut să fie lăsaţi câte doi în biserici ca să treacă noaptea mai uşor.

Femeia din imagini care vinde lumânări în această biserică ne mărturiseşte că hoţii au pus la pământ uşa lăcaşului de cult.

Tâlharii au intrat cu forţa în patru biserici. Spargerile au fost date vineri şi sâmbătă, la adăpostul întunericului. Peste tot au operat la fel: au spart uşa bisericii şi au furat toţi banii din cutia milei. Din acel moment, poliţiştii din Constanţa au dat alarma şi au trimis câte un agent să stea de pază la fiecare lăcaş de cult. Ordinele nu se discută, aşa că oamenii legii s-au trezit că trebuie să facă tura de noapte, singuri, pe întuneric, în biserică.

Constănţenii sunt de partea poliţiştilor şi spun că nu înţeleg de ce agenţii nu sunt lăsaţi să patruleze pe străzi.

Dar oare ce fac toată noaptea poliţiştii în aşteptarea hoţilor? Părerile sunt împărţite.

Incredibil, preoţii spun că nu ei au cerut ajutorul poliţiei şi că ar fi fost rugaţi să-i lase pe agenţi să stea peste noapte în biserici.

În tot scandalul, şefii IPJ Constanţa păstrează sfânta taină.. Aceştia au refuzat să emită un punct de vedere până în acest moment.