Madonna s-a distrat de minune cu prezentatorul TV James Corden, cu o sesiune de karaoke în maşină

DISTRIBUIȚI

Madonna s-a distrat de minune cu prezentatorul TV James Corden, cu o sesiune de… karaoke în maşină. Cei doi au dansat şi au cântat hiturile care au consacrat-o pe cea supranumită „regina muzicii pop” – melodii precum Vogue sau Papa Don-t Preach. În plus, Madonna a făcut nişte mărturii picante, povestind şi despre sărutul ei cu Michael Jackson.

James Corden i-a ţinut isonul Madonnei, în timpul unei plimbări  cu maşina pe străzile New Yorkului. Diva a dovedit încă o dată că la cei 58 de ani ai săi poate nu doar să cânte din orice poziţie, ci şi să stea în orice poziţie.

Madonna, cuprinsă de fiorul muzicii sale, şi-a scos centura ca să danseze ca pe scenă.

Artista i-a mărturisit lui Corden că, în ciuda muzicii sale care a provocat întotdeauna, ea este o persoană foarte liniştită, care nu are vicii.

La capitolul „mărturisiri intime”, Madonna i s-a destăinuit lui James Cordem şi a declarat, pentru prima oară în faţa camerelor, că l-a sărutat pe Michael Jackson.

Şedinţa de karaoke în maşină s-a încheiat cu hitul „Music”, în timp ce Madonna era pe jumătate ieşită pe geamul automobilului.