Mădălina Ghenea şi iubitul ei, Matei Stratan, sunt părinţii unei fetiţe perfect sănătoasă. Cu toate că şi-a dorit să nască natural, olteanca nu a mai avut încotro şi a adus-o pe lume pe prima ei fetiţă, prin cezariană

DISTRIBUIȚI

Mădălina Ghenea şi iubitul ei, Matei Stratan sunt părinţii unei fetiţe perfect sănătoasă. Însă, Mădălina nu a avut o naştere uşoară, având în vedere că a stat în travaliu… peste 10 ore.

10 ore ar fi stat în travaliu Mădălina Ghenea. Iubitul ei a dus-o la o clinică privată din Bucureşti, iar Mădălina a fost preluată imediat de medici. Cu toate că şi-a dorit să nască natural, olteanca nu a mai avut încotro şi a adus-o pe lume pe prima ei fetiţă, prin cezariană.

sursa: cancan.ro

MĂDĂLINA GHENEA: „Trăiesc o minune. Am plâns de fericire! A fost greu. Un travaliu foarte dificil. Nu exista altă variantă decât cezariana. Mă simt atât de fericită că suntem 3. Este foarte cuminte şi minunată!”, a declarat Mădălina pentru un post de televiziune.

Mai mult, un prieten apropiat al Mădălinei şi al iubitului ei, Matei Stratan, a dezvăluit cum au decurs lucrurile.

sursa: cancan.ro

PRIETEN APROPIAT: „Pe la 12 mi-a zis Matei prin mesaje <<Stai liniştit, o să comunici cu mine, totul e bine>>, apoi au urmat 10 ore de travaliu. Ea a vrut să nască natural, dar până la urmă copilul a ieşit pe lume sănătos tun, cu un tată fericit, cu 4% baterie la telefon în acest moment”, a declarat aseară,  un prieten apropiat celor doi.

Cu toate acestea, Mădălina nu a avut deloc o sarcină uşoară.

sursa: libertatea.ro

MĂDĂLINA GHENEA: „Primele luni au fost dificile. Am ajuns în spital, am crezut că am să-l pierd. Eu vreau cinci, sau şase. Visez la o familie numeroasă. Mi-am dorit un copil, dar a fost greu”, a mărturisit Ghenea, pentru publicaţia Gioia.

Mai mult, Mădălina a mai mărturisit că nu are de gând să îşi ţină fiica prea mult în România:

sursa: libertatea.ro

MĂDĂLINA GHENEA: „În sfârşit mi se îndeplineşte cea mai mare dorinţă, am găsit liniştea pe care cu toţii o căutăm. E minunat să găseşti cel mai cald cămin în partenerul tău, oriunde ai fi. În mai-iunie voi avea trei contracte, iar ea va fi cu mine. De îndată ce se va putea, vom începe să călătorim. Este visul meu să-i arăt lumea”, a povestit Mădălina Ghenea pentru Elle.ro

Sarcina Mădălinei a fost subiect de dezbatere pentru mult timp. Olteanca a cobfirmat că este însărcinată de abia la începutul lunii martie, atunci când a făcut publice câteva fotogrofaii pe care le făcuse pentru o revista „The Art Of Living”.

Mădălina Ghenea şi milionarul Matei Stratan se iubesc de aproximativ un an de zile. În octombrie anul trecut s-au logodit şi au sărbătorit… la Londra.  Olteanca a rămas însărcinată după doar o lună de relaţie, atunci când se aflau în vacanţă… în Italia.