Mădălina Ghenea este în culmea fericirii. La vârsta de 28 de ani, urmează să aducă pe lume o fetiţă, chiar în preajma Paştelui

DISTRIBUIȚI

Sunt frumoase de pică, au făcut carieră în modelling şi acum au ales să devină mămici. Mădălina Ghenea este în culmea fericirii! La vârsta de 28 de ani, urmează să aducă pe lume o fetiţă, chiar în preajma Paştelui. Actriţa şi iubitul ei milionar, Matei Stratan, au decis ca bebeluşul să se nască la o clinică privată din România. Şi cum au mai rămas doar câteva săptămâni până la momentul mult aşteptat, Ghenea şi Stratan au pregătit camera copilului. Au cumpărat mobilierul şi câteva lucruşoare şi se pregătesc..de legănat. Nu vor în ruptul capului să apeleze la bone pentru bebeluşul lor.

Mădălina Ghenea, revisa Ok! Magazine

„Nu voi lua o bonă. Sunt o persoană care îşi alege cu grijă oamenii din jur. Îmi calcă pragul numai persoane care îmi sunt foarte apropiate. Toţi ne-au oferit ajutorul, părinţii noştri, bunicile lui Matei”, a spus Mădălina Ghenea, într-un interviu pentru revista OK!

Aflată în ultima lună de sarcină, Mădălina este răsfăţată cu daruri de la prietenii ei celebri. Românca a primit de la cunoscuta actriţă Sophia Loren, cu care a fost adesea comparată, o carte cu autograf şi multe hăinuţe pentru bebeluş, toate în nuanţe de roz.

Mădălina Ghenea, sursa Instagram

„Am primit daruri!!!! Mulţumesc Sophia Loren!”, a spus ea.

Mădălina Ghenea pare să fi fost norocoasă. S-a îngrăşat cu doar 8 kilograme, aşa că burtica nu a fost extrem de proeminentă şi a putut trece neobservată de ochii curioşilor. Ghenea nu a avut nici stări de vomă sau greţurile specifice graviduţelor.

Şi Sandra, frumoasa soţie a lui Adrian Mutu, îl va face pe fostul decar al Naţionalei de Fotbal tată de băiat. Cel mic poate veni oricând pe lume între 15-20 aprilie. Fostul model a luat 10 kilograme în greutate în timpul sarcinii.

Sandra Mutu, sursa click.ro

„Camera copilaşului încă nu este terminată. Am făcut doar câteva cumpărături. Avem pătuţul, dulăpiorul, nişte hăinuţe, dar trebuie să mai luăm destule. Eu zic că avem timp. Ceea ce am stabilit până acum este modalitatea prin care voi aduce pe lume copilaşul. Am ales cezariana”, a declarat Sandra Mutu, pentru click.ro.

Spre deosebire de Mădălina Ghenea, Sandra va apela la serviciile unei bone din Republica Dominicană sau din Filipine.