„M-am dus la un ghişeu gol”, este prima reacţie a lui Dan Şova, după ce săptămâna trecută a fost acuzat că a sărit peste rând atunci când a mers să-şi schimbe permisul auto. Fostul senator se apară şi susţine că nu a fost favorizat

DISTRIBUIȚI

„M-am dus la un ghişeu gol”- este prima reacţie a lui Dan Şova după ce săptămâna trecută a fost acuzat că a sărit peste rând atunci când a mers să-şi schimbe permisul auto. Fostul senator se apară şi susţine că nu a fost favorizat, că în faţa sa nu se afla nicio altă persoană. Întrebat dacă îi cunoştea pe cei doi angajaţi cercetaţi acum disciplinar, Şova a refuzat să răspundă.

Au trecut aproape 5 zile de când aceste imagini cu Dan Şova la clădirea Direcţiei Permise au fost făcute publice de deputatul USR Cornel Zainea. Parlamentarul susţine că au fost surprinse imediat după ce fostul senator ar fi fost ajutat, preferenţial, de un angajat al instituţiei, spre sfidarea celor care stăteau la coadă. Prezent luni la instanţa supremă, Şova explică varianta sa.

Reprezentanţii Direcţiei Permise susţin că cercetarea disciplinară în cazul celor doi angajaţi nu a fost încă încheiată.

Cazul Dan Şova vine după ce în august 2016 preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a fost filmat în timp ce intra pe uşa din spate ca să-şi înnoiască permisul de conducere.