Lora a fugit de frigul din ţară şi a ajuns tocmai în mijlocul Oceanului Indian. Cântăreaţa a făcut senzaţie cu trupul ei, pe plajele din Maldive

DISTRIBUIȚI

Lora a fugit de frigul din ţară şi a ajuns… tocmai în mijlocul Oceanului Indian. Cântăreaţa a făcut senzaţie cu trupul ei, pe plajele din Maldive. Şi ca de fiecare dată când are ocazia, cântăreaţa nu ratează momentul să-şi etaleze silueta de invidiat.

Este una dintre cele mai frumoase cântăreţe de la noi din ţară, iar trupul ei parcă sculptat face ca imaginaţia bărbaţilor… să o ia razna. Şi nu doar în România, ci şi… pe plajele din Maldive. Recent, artista a postat pe pagina de Facebook o fotografie care a tăiat răsuflarea domnilor. Mai excat, Lora s-a pozat într-un constum minuscul, care îi scotea bine în evidenţă… formele generoase. Unde mai puneţi că posteriorul bombat … a făcut toată poza.

Ce e drept, nu este prima dată când Lora pozează atât de… provocator. De fiecare dată când prinde un loc însorit, blonda imortalizează momentul …. Cum ştie ea mai bine. Dovadă stau chiar instantaneele următoare.