Laurette este gata să se plimbe din nou prin oraş cu autoturismul ei de fiţe. Procurorii i-au restituit maşina furată din faţa blocului de către fostul ei iubit

DISTRIBUIȚI

Laurette este gata să se plimbe din nou prin oraş cu autoturismul ei de fiţe! Procurorii i-au restituit maşina furată din faţa blocului de către fostul ei iubit. Acum Laurette aşteaptă să se facă dreptate şi în procesul de custodie.

În octombrie anul trecut, Laurette clocotea de nervi! Mulatra s-a trezit că autoturismul ei în valoare de 60.000 de euro dispăruse din parcare. Disperată, a sunat la Poliţie şi l-a indicat vinovat chiar pe fostul ei iubit, Mihai Ştefan. Oamenii legii s-au mobilizat rapid şi au găsit maşina chiar a doua zi, în Vama Giurgiu. Mihai a spus la audieri că a luat-o, nu că a furat-o, încercând să le demonstreze procurorilor că bolidul îi aparţine.

Fostul iubit are dosar pentru furt calificat şi riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani sau amendă.

Procesele cu fostul iubit nu se termină însă aici! Custodia fetiţei lor, Serena Luce Maria, în vârstă de 5 ani, este motivul pentru care Laurette şi Mihai Ştefan se războiesc în continuare prin tribunal. Laurette nu are încredere să o lase pe cea mică singură, în preajma lui, întrucât a asistat la nişte scene violente. În plus, Mihai Ştefan nu are un domiciliu stabil şi nu plăteşte pensie alimentară.