Lacrimi de durere în familia româncei care a murit înecată în subsolul unei clădiri din oraşul spaniol Malaga

DISTRIBUIȚI

Lacrimi de durere şi disperare în familia româncei care a murit înecată în subsolul unei clădiri din oraşul spaniol Malaga. Tânăra în vârstă de 23 de ani a plecat în urmă cu 4 ani din Brăila în Spania, în speranţa că îşi va face un rost în viaţă. A căzut însă victima unei reţele de traficanţi de carne vie. Săptămâna trecută, când a lovit viitura, fata era sechestrată în subsolulul clubului de noapte în care lucra. Familia tinerei este acum în stare de şoc. Nimeni nu ştia nimic despre calvarul prin care trecea fata. Oamenii încearcă acum să facă rost de bani pentru repatrierea trupului neînsufleţit al Olguţei.

Olguţa Pantilimon a plecat în străinătate imediat după ce a susţinul examenul de bacalaureat. A muncit o vreme în Anglia, apoi şi-a căutat de lucru în Spania. Acolo l-a cunoscut pe Ilie Damian, un bărbat cu 20 de ani mai mare ca ea. Cei doi au început o relaţie chiar dacă el era însurat şi avea doi copii. Ulterior, bărbatul a divorţat de soţia lui şi i-a promis Olguţei că o va lua de soţie. În urmă cu câteva luni, iubitul tinerei s-a întrors în România, iar ea a rămas să mai muncească câteva luni în Malaga. Iulian spune că o aştepta să vină acasă de sărbători.

Iubitul Olguţei spune că nu ştia unde lucrează fata. Vorbeau însă zilnic la telefon.

Iulian era singura persoană din România cu care Olguţa mai ţinea legătura. Pentru că părinţii nu erau de acord cu această relaţie, fata a rupt orice legătură cu ei.

Presa spaniolă spune că tânăra practica ilegal prostituţia într-un club de noapte. Se pare că patronul o ţinea închisă în subsolul clădirii. Acolo se afla atunci când inundaţiile au lovit Malaga. Tânăra a apucat să îşi sune o prietenă care a anunţat pompierii. Din păcate, când salvatorii au ajuns la ea a fost deja prea târziu. Trupul neînsufleţit al tinerei a fost transportat la morgă, iar pentru repatriere părinţii trebuie să plătească 3300 de euro, bani pe care nu îi au.

Oamenii legii au demarat o anchetă, iar patronul clubului a fost arestat preventiv.