La munte, zăpada care a căzut în ultimele ore a adus fericirea pe chipurile tuturor! Turişti şi hotelieri deopotrivă s-au bucurat de ultimele zile din vacanţa copiilor, şi toată lumea a stat pe pârtie! Părinţii s-au încălzit cu un vin fiert, iar cei mici s-au zbenguit în voie. De luni, reîncep şcolile, aşa că puţinul timp care a mai rămas nu trebuie nicidecum pierdut: mâine urmează încă o zi plină de distracţie

DISTRIBUIȚI

La munte, zăpada care a căzut în ultimele ore a adus fericirea pe chipurile tuturor! Turişti şi hotelieri deopotrivă s-au bucurat de ultimele zile din vacanţa copiilor, şi toată lumea a stat pe pârtie! Părinţii s-au încălzit cu un vin fiert, iar cei mici s-au zbenguit în voie. De luni, reîncep şcolile, aşa că puţinul timp care a mai rămas nu trebuie nicidecum pierdut: mâine urmează încă o zi plină de distracţie.
Staţunea montană Harghita Băi este ocupată în totalitate în aceste zile. Nicio cameră nu mai este liberă, iar aglomeraţia se vede şi pe cele două pârtii care sunt funcţionale.
Cei mai mulţi turişti sunt părinţi veniţi cu şi pentru copii. Vor să îi înveţe să schieze, mai ales că aici preţurile nu sunt la fel de mari ca pe Valea Prahovei. Un antrenor costă 60 de lei, teleschiul 30 de lei, iar închirierea de echipament încă 15 lei.
Pe pârtie am întâlnit şi 120 de copii veniţi la schi, în tabără, pentru şase zile. Părinţii lor au plătit câte 1000 lei pentru cazare, masă, transport şi schi.
Meteorologii spun că încă va mai ninge, aşa că dacă vă puteţi lua câteva zile libere, mergeţi să schiaţi!