La liceele de fiţe, prima zi de şcoală a fost o adevărată paradă a modei. Elevii din clasele mai mari s-au îmbrăcat ca pentru o ieşire în club, iar fetele s-au întrecut în ţinute care mai de care mai strălucitoare şi… mai provocatoare

DISTRIBUIȚI

La liceele de fiţe, prima zi de şcoală a fost o adevărată paradă a modei. Elevii din clasele mai mari s-au îmbrăcat ca pentru o ieşire în club, iar fetele s-au întrecut în ţinute care mai de care mai strălucitoare şi… mai provocatoare! Nu au lipsit haine mulate, genţile de firmă şi nici deja celebra încălţăminte cu blană. Nici băieţii nu s-au lăsat mai prejos, iar unii dintre ei chiar şi-au întrecut colegele la capitolul …fiţe!

Maşinile de lux şi-au făcut apariţia în faţa liceului Jean Monnet din Capitală în jurul orei 10 dimineaţa. Domnişoarele care se aflau la volan au coborât cu grijă, ca să nu îşi şifoneze ţinutele pentru prima zi de şcoală.

Dacă, la haine, fetele au fost una mai originală decât cealaltă, la accesorii, mai toate le-au ales… pe cele cu blană şi cât mai stridente!