La doar o săptămână de la naştere, este mai activă ca niciodată. Asta în timp ce Bianca Drăguşanu, proaspăt mămică şi ea, este tare panicată

DISTRIBUIȚI

La doar o săptămână de la naştere, Antonia a revenit pe reţelele de socializare şi este mai activă şi relaxată  ca niciodată. Asta în timp ce Bianca Drăguşanu, proaspăt mămică şi ea, este tare panicată. De fiecare dată când micuţa Sofia scoate un scâncet, Bianca o duce la… doctor. Aşa s-a întâmplat şi astăzi, când Bianca a ajuns cu Sofia… la urgenţe.

Antonia a devenit mămică pentru a treia oară. în urmă cu doar câteva zile. Pe 7 decembrie artista l-a adus pe lume pe cel de-al doilea băieţel al ei şi al lui Alex Velea, la o clinică privată din Bucureşti. Chiar dacă toată lumea a aşteptat cu sufletul la gură momentul în care artista va aduce pe lume cel de-al doilea băieţel, ea şi Alex au ţinut morţiş ca momentul să fie ţinut departe de ochii presei. La fel s-a întâmplat şi cu externarea ei, care, de altfel, s-a făcut în mare secret.

Imediat cum s-a văzut… „scoasă” din spital, Antonia a dat „năvală” pe Facebook:  Cântăreaţa a început să posteze la fel de mult cum făcea odată, iar cea mai recentă fotografie arată că diva noastră nu este deloc chinuită de nou născut. Momentul „revenirii” pe reţelele de socializare l-a marcat cu mesajul…” Welcone back, Antonia”.

Şi Bianca Drăguşanu este mămică, dar una tare panicată. Diva şi-a dus iar fetiţa la spital, de urgenţă, pentru că pe micuţa Sofia… o durea burtica. Neştiind ce se întâmplă cu ea, pentru că plângea încontinuu, Bianca s-a îmbrăcat val vârtej cu ce a apucat şi a dus-o la un spital din Bucureşti. Cu toate acestea, micuţa Sofia nu avea nimic, doar o durere de burtică, pentru care a şi primit un tratament. Ulterior, Bianca a ţinut să anunţe ce se întâmplă cu fetiţa ei: „A fost un control de rutină, nu are nimic!”, a spus Bianca, răsuflând uşurată. Şi nu este pentru prima dată când diva noastră face ture la spital cu micuţa Sofia. Cele două au mai ajuns o dată la urgenţe, pentru că fetiţa avea… colici.