La doar câteva ore după atacul londonez, cinci tineri au semănat panică în centrul Ploieştiului. S-au dat drept terorişti, iar unul dintre ei, îmbrăcat în haine musulmane, a tras în plan vertical, cu un pistol cu capse

DISTRIBUIȚI

La doar câteva ore după atacul londonez, cinci tineri au semănat panică în centrul Ploieştiului! S-au dat drept terorişti, iar unul dintre ei, îmbrăcat în haine musulmane, a tras în plan vertical, cu un pistol cu capse. Poliţiştii, alertaţi de urgenţă, i-au imobilizat şi i-au dus la audieri. Patru dintre ei sunt minori.

Totul s-a petrecut puţin după ora 21. Martorii au povestit că tinerii se plimbau într-o maşină şi că opreau din loc în loc şi intrau în discuţii cu trecătorii, în limba engleză. La un moment dat, unul dintre ei, cu turban pe cap şi îmbrăcat cu o pelerină albă, a scos un pistol pe geam şi a tras.

Poliţiştii au intervenit imediat, chiar dacă şoferul a încercat să scape de filtrul celor de la rutieră.

Vecinii celor cinci indivizi au aflat despre isprava lor şi i-au criticat, chiar dacă, spun ei, sunt copii cuminţi şi respectuoşi.

Pentru gluma lor proastă, tinerii s-au ales cu dosar penal pentru tulburarea liniştii publice. În plus, şoferul a primit o amendă de 580 de lei şi i-a fost reţinut permisul pentru că nu a oprit la semnalul poliţiei.