La Botoşani nu a nins, dar asta nu i-a ferit pe locuitori de accidente. O ambulanţă SMURD care se deplasa spre maternitate cu o femeie însărcinată a fost implicată într-un accident

DISTRIBUIȚI

La Botoşani nu a nins, dar asta nu i-a ferit pe locuitori de… accidente. O ambulanţă SMURD care se deplasa spre maternitate cu o femeie însărcinată a fost implicată într-un accident, după ce şoferul unui taximetru nu i-a acordat prioritate.

În imaginile surprinse de camera de bord, se observă cum ambulanţa, care avea semnalele vizuale pornite, izbeşte în plin o maşină, care nu îi acordă prioritate. Ştefan Dulgheru, în vârstă de 62 de ani se afla la volanul taximetrului. Acesta a făcut o manevră de viraj la stânga, fără să se asigure şi a fost acroşat din spate de Ambulanţa care transporta la maternitate o gravidă.

Femeia însărcinată a suferit un atac de panică şi a fost preluată de un alt echipaj şi transportată la Secţia de obstretică-ginecologie a spitalului Judeţean de Urgenţă. Angajaţii din ambulanţă nu au fost răniţi, însă maşina este grav avariată.