Jumătate dintre autobuzele din Tulcea s-au făcut scrum azi-noapte, după ce un incendiu puternic a cuprins garajul şi hala de reparaţii a Societăţii de Transport Public. Flăcările uriaşe au fost stinse de pompieri abia după câteva ore, când nimic nu a mai putut fi salvat. Pagubele nu au fost încă evaluate, dar directorul instituţiei a anunţat că ele vor fi acoperite, în mare parte, de societatea de asigurări

DISTRIBUIȚI

Jumătate dintre autobuzele din Tulcea s-au făcut scrum azi-noapte, după ce un incendiu puternic a cuprins garajul şi hala de reparaţii a Societăţii de Transport Public. Flăcările uriaşe au fost stinse de pompieri abia după câteva ore, când nimic nu a mai putut fi salvat. Pagubele nu au fost încă evaluate, dar directorul instituţiei a anunţat că ele vor fi acoperite, în mare parte, de societatea de asigurări. Până acum nu s-a stabilit din ce cauză a izbucnit incendiul.
Incendiul a fost descoperit în această dimineaţă, când nici nu se iviseră zorile. Din garaj, pale uriaşe de foc ieşeau ameninţător, aşa că un paznic a sunat imediat la 112 şi a cerut ajutorul pompierilor.
80 de pompieri au muncit câteva ore să stingă focul care părea tot mai ameninţător. Chiar şi aşa, un şofer mai curajos a intrat prin fum şi a scos din garajul plin de flăcări şapte autobuze.
Şoferii care erau astăzi de serviciu au aflat că nu vor mai avea pe ce să lucreze deocamdată.
Din cele 15 autobuze care au ars, cele mai multe aveau asigurare casco, dar cele mai vechi de 20 de ani nu aveau, ceea ce înseamnă că paguba este doar a regiei de transport. De acum, managerul societăţii trebuie să caute alte autobuze pe care fie le va cumpăra, fie le va închiria.