Jason Mraz a venit pentru prima dată în România. Cântăreţul american, care a câştigat două premii Grammy, va concerta în această seară, în cadrul unui show acustic special

DISTRIBUIȚI

Jason Mraz, artistul care a cucerit întreaga lume cu hiturile „I`m yours” şi „I won’t give up” a venit pentru prima dată în România. Cântăreţul american, care a câştigat două premii Grammy, va concerta în această seară în cadrul unui show acustic special. Fanii români au fost încântaţi de venirea lui, astfel că biletele s-au epuizat în doar 48 de ore de la punerea în vânzare.

Cunoscut pentru interpretările live pline de energie dar şi pentru ritmurile folk-pop care au făcut înconjurul lumii, Jason Mraz, a fost primit cu bucurie mare la Bucureşti. Artistul va susţine în această seară un concert cu casa închisă. Peste 900 de bilete au fost vândute.

Înainte de întâlnirea cu fanii, Jason a stat de vorbă cu noi şi ne-a împărtăşit din bucuria lui de a fi pe scenă.

Tot aşa procedează şi când îşi compune piesele. „I’m yours”, unul dintre hiturile care l-au făcut celebru a ocupat o poziţie fruntaşă în topul Billboard 200 şi a avut cea mai lungă staţionare în top 100, timp de 76 de săptămâni.

Câştigător a două premii Grammy şi multe alte distincţii muzicale, Jason Mraz se recomandă drept un artist de modă veche. Acompaniat de chitara lui, Jason le va cânta fanilor români melodiile lui de suflet.