Invitat la dans de una dintre fetele frumos gătite în costum popular, prinţul Charles s-a prins repede în horă. Iar în momentul în care a realizat că îi ies paşii şi mai ales că ţine ritmul cu profesioniştii, a afişat un zâmbet larg

DISTRIBUIȚI

Prinţul Charles îşi continuă vizita în România! După ce aseară a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional Steaua României în Grad de Mare Cruce, în semn de preţuire pentru promovarea ţării noastre în lume, astăzi s-a întâlnit cu premierul Grindeanu şi cu Patriarhul Daniel. Cel mai mult pare să-i fi plăcut la Muzeul Satului din Bucureşti, unde s-a prins în horă.

Invitat la dans de una dintre fetele frumos gătite în costum popular, prinţul Charles s-a prins repede în horă. Iar în momentul în care a realizat că îi ies paşii şi mai ales că ţine ritmul cu profesioniştii, a afişat un zâmbet larg.

După horă, Prinţul Charles s-a plimbat prin Muzeul Satului, a stat de vorbă cu ceilalţi vizitatori şi cu producătorii români care vindeau diverse bunătăţi la borcan. La final, a stat de vorbă şi cu Ivan Patzaichin, celebrul campion român la canoe. De altfel, întâlnirile cu celebrităţile de la noi au început încă de aseară.

Şeful statului l-a primit pe prinţul Charles la Palatul Cotroceni, miercuri, în jurul orei 17.00, acolo unde i-a oferit decoraţia şi a făcut referile la ataşamentul Alteţei Regale faţă de România.

La rândul său, Prinţul Charles s-a arătat onorat să primească decoraţia şi a declarat că aceasta reprezintă un simbol al bunelor relaţii dintre România şi Marea Britanie.

În prima zi a vizitei oficiale în România, prinţul de Wales a adus un omagiu soldaţilor căzuţi la datorie la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol din Capitală. Astăzi, Alteţa Sa Regală s-a întâlnit la Palatul Victoria cu premierul Sorin Grindeanu. Potrivit unor surse, cei doi au discutat despre românca rănită în atentatul de la Londra.