Intervenţie la limită pe litoral. O tânără a fost salvată din apa rece a mării în ultimul moment după ce s-a dezechilibrat şi a căzut de pe pasarela din Mamaia

DISTRIBUIȚI

Intervenţie la limită pe litoral. O tânără a fost salvată din apa rece a mării în ultimul moment după ce s-a dezechilibrat şi a căzut de pe pasarela din Mamaia. Martorii spun că fata ar fi stat aproximativ o oră în apă… până când o şalupă de la ISU Dobrogea a ajuns la ea. Unul dintre pompieri s-a aruncat fără să stea pe gânduri în apa care nu depăşeşte 11 grade celsius şi a reuşit să o scoată în viaţă pe tânăra care era în hipotermie. Acum, medicii o monitorizează non stop.

Panica s-a instalat la amiază. Câţiva turişti care se plimbau pe pasarela din Mamaia au auzit strigăte disperate de ajutor din apa mării. Când s-au apropiat de marginea pasarelei au văzut că o tânără se chinuie să se menţină la suprafaţă. Au cerut imediat ajutorul salvatorilor şi până la sosirea echipajelor de intervenţie au încercat să o liniştească pe fată.

Martorii povestesc că tânăra a stat în apa rece aproximativ o oră.

Pompierii de la ISU Dobrogrea au intervenit cu o şalupă şi au reuşit să o scoată pe tânără din apă, înainte să se producă o tragedie. Salvatorii spun că ambarcaţiunea rapidă a plecat din Portul Tomis şi a ajuns în dreptul pasarelei din Mamaia în doar câteva minute.

Martorii povestesc că tinerei de 27 de ani i s-ar fi făcut rău, în timp ce privea marea şi a alunecat de pe marginea pasarelei. Fata va mai rămâne în spital sub supravegherea medicilor.