Intervenţie la limită în judeţul Tulcea. Medicii Smurd au salvat, cu ajutorul unui elicopter, un bărbat blocat în Deltă din cauza vremii

DISTRIBUIȚI

Intervenţie la limită în judeţul Tulcea. Medicii Smurd au salvat, în ultima clipă, un bărbat blocat în Deltă din cauza vremii. Omul a făcut o criză renală în urmă cu trei zile şi de atunci starea sa se agrava cu fiecare minut. Din cauza vremii nefavorabile, nimeni nu a putut să ajungă la el până astăzi, când salvatorii gălăţeni au reuşit să ridice de la sol elicopterul Smurd. Unul dintre medici a avut şi el de suferi în timpul intervenţiei: a alunecat şi şi-a fracturat o mână. 

Deşi se simţea rău de zile bune, bărbatului i-a fost imposibil să iasă din satul izolat în mijlocul apelor. Abia astăzi, echipajul Smurd a reuşit să ridice elicopterul de la sol şi să plece în misiunea de salvare.

Din fericire, bărbatul se simte bine acum, iar viaţa nu îi este pusă în pericol. În timpul intervenţiei, însă, medicul care l-a salvat pe bolnav s-a transformat şi el în pacient, după ce a alunecat.

Atât medicul cât şi bolnavul pe care l-a salvat au ajuns la Spitalul de Urgenţă din Galaţi pentru îngrijiri medicale.